+40 745 646 716 office@vamilex.ro

GRUPUL SN DECO

SIEBENBURGISCHES NUGAT SRL – Compania în jurul căreia s-a format SN Deco Group comercializează produse de design interior (perdele, draperii, tapet, galerii perdele, șine tavan, tavan si baghete de polistiren, covorașe de baie, presuri de intrare, prosoape, lenjerii de pat). De asemenea, desfășoară activități de producție, import și achiziții pentru celelalte companii ale grupului. Produsele sunt comercializate în mare parte în marile lanțuri DEDEMAN, dar și de către alți revanzatori din domeniul decorațiunilor interioare. De asemenea, Siebenburgisches Nugat SRL are și rețea proprie de showroom-uri, precum și propria divizie de producție pentru uși și ferestre termopan. Mai multe detalii despre companie gasiti aici.

KLUWE SRL – și-a început activitatea încă din 2005, iar dupa achiziționarea brandului Mobila RIMINI și-a extins gama de produse cu colecția de mic mobilier (scaune de bucatarie, scaune de living, masute din sticla si din lemn pentru cafea). Mai multe detalii despre companie gasiti aici.

LARIANA SRL – comercializează cu precădere produse pentru umbrire, atât de interior cât și de exterior: jaluzele verticale și orizontale, rulouri, plissee. În același timp, în portofoliul companiei se regăsesc uși de garaj, porți și automatizări (în colaborare cu Somfy) și produse din domeniul smart home. Cu peste un deceniu de experiență în domeniul tehnicilor parasolare, Lariana este lider zonal, care se remarcă prin calitatea produselor și a serviciilor oferite. Mai multe detalii despre companie gasiti aici.

DRASIB CONSTRUCT SRL – efectuează activități de balastieră precum extracție nisip, pietriș și prelucrarea acestor materiale. În plus, asigură efectuarea activităților pe balastieră necesare în construcții: extracția, sortarea și spălarea nisipului, balastului și sortului, prin utilizarea echipamentelor proprii de extracție, sortare, încarcare și transport.

VAMILEX SRL – are ca obiect de activitate prelucrarea primară a lemnului brut, asigurând astfel materialul de producție pentru firmele grupului. Compania este lider zonal în domeniul exploatărilor forestiere, fiind producător de cherestea din fag, stejar și cireș și furnizor de lemne pentru foc. Gama de produse include bușteni, cherestea și semifabricate foioase sau paleți. De asemenea, Vamilex produce și mobilier mic pentru locuințe, baruri și restaurante sau mobilier de grădină.

PLAST DNP SRL – Fondată în anul 2008, SC PLAST DNP SRL face parte din grupul de firme SN DECO și este specializată în prelucrarea maselor plastice prin extrudare, precum și în realizarea și mentenanța matrițelor aferente acestui proces. Mai multe detalii despre companie gasiti aici.

PROD NM SRL (TERACOTA MEDIAS) – a fost infiintata in anul 1906 si are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea cahlelor din teracota presate (tiparite, fasonate) manual pentru producerea sobelor si semineelor. Dupa preluarea firmei, in anul 2016, de catre grupul SNDECO, a urmat un proces masiv de retehnologizare, in vederea mentinerii unei calitati foarte inalte a produselor realizate la TERACOTA si, in acest fel, satisfacerii cerintelor partenerilor de afaceri, atat din tara cat si din strainatate. Mai multe detalii despre companie gasiti aici.

SN MOBIS SRL – are ca obiect de activitate producerea si comercializarea produselor de mobilier de lux, in special pe baza de comanda, produse menite sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

TIPO-MEDIENSIS SRL – desfasoara activitati specifice de tipografie si executa lucrari personalizate de design si print. Aparatura de ultima generatie permite satisfacerea celor mai exigente gusturi. Mai multe detalii despre companie gasiti aici.

SN LOGISTIC SRL – desfasoara activitati de service auto, atat pentru parcul auto al Grupului de firme, cat si pentru clientii din zona.